Sagolikt Bokförlag

 

Äntligen här!

ZNAPP

volYM 1 drakryttarna

Vem som helst kan bli utvald...

"En fantastiskt rik sago- och äventyrsbok!" /Tidningen Kulturen
"En oväntad skatt till bok!"
"Detta är en bok som man bör uppleva och insupa!"/Midnatts tankar

Författaren Anette Skåhlberg och illustratören Katarina Dahlquist är aktuella med en ny och efterlängtad bok - en episk serieroman i två volymer: Znapp! Från 10 år.

Låt oss presentera första boken: Znapp volym 1 - Drakryttarna!  

Tips! Väck läslusten
med serieboken Znapp!

Det finns många vinster med att läsa serier.
Serieformatet gör berättelsen tillgänglig för alla, eftersom det erbjuder fler ingångar och passar elevernas olika behov på olika sätt.

Bilderna i serierutorna stödjer texten och underlättar barnens ordförståelse. Detta skapar en hunger efter att läsa mer!

Vi rekommenderar Znapp för att väcka läslusten, och har därför satt samman ett klassrumspaket om
10 st Znapp-böcker för 1299 kr
(ord pris ca 2000 kr).
Beställa paketet gör du längst ned på denna sida.

BOKNYHET!
Episkt äventyr om dolda världar, drakar och superhjältar!

ZNAPP
VOLYM 1 Drakryttarna

Från 10 år.
ISBN: 9789186861452
Text: Anette Skåhlberg. Bild: Katarina Dahlquist.
Uppläsare på ljudboken: Anette
Skåhlberg.

Znapp är en berättelse som tar dig bortom tid och rum, bortom
verklighet och magi, till dolda världar där allt kan hända.

Vår värld är i fara. Och det är endast de utvalda som kan rädda den.
Nat, naturens beskyddare och väktare av drakäggen, måste finna de utvalda och sammanföra dem med sina tilltänkta drakar innan det är för sent.

Över världen är de utvalda spridda, helt ovetande om sina magiska krafter.
De slungas in i en värld av äventyr, drakar och väl dolda hemligheter sedan urminnes tider. Där de inser att deras svagheter också är deras styrkor.

Frida blir Flamma och får kraften att kontrollera eld, Isabell blir Isa och hon är ett med vatten och is.

Poul blir Pust som styr vinden och Kaj som blir Kåda har ett djupt band med djuren och naturen.
En drake till varje utvald med samma egenskaper.

Tillsammans förs de fyra första utvalda tillsammans med sina drakar till den mystiska Drakön där äventyret börjar.
Men de hinner inte vara på ön länge förrän den blir invaderad...

SAMLARKORT! Med i boken följer samlarkort på de utvalda och deras drakar med mer information om dem.

"Det händer sällan, men det händer trots allt. Att man får en bok i handen som man egentligen inte vill recensera. Inte för att den på något sätt är dålig eller ofärdig, utan för att den är rik. Rik på historier, rik på material som hela tiden inbjuder till omläsning och nya bekantskaper, nya bottnar. Rik på upplevelser, helt enkelt. Man vill inte förstöra för läsaren, vill inte lägga ord i munnen på bokens publik.
Sådan är ”Znapp – Volym 1, Drakryttarna”. Här ger Sagolikt Bokförlag ut en fantasyroman i en påkostad och vacker upplaga med häftiga, detaljrika illustrationer. När man öppnar pärmarna sugs man direkt in i en främmande, magisk värld. /.../ En fantastiskt rik sago- och äventyrsbok!" /Tidningen Kulturen

"En underbar skriven berättelse i kombination med färgrika och detaljrika illustrationer får mig att följa med på en fascinerande resa jag sent kommer glömma!" /Bookis

"Vilket gediget jobb det måste vara bakom denna sagolikt utmejslade berättelse. Illustrationerna är njutbar konst i vackra färger. Karaktärerna fångar mig från första presentation och serieformen med text och bild i samspel gör boken lätt att läsa. Boken känns lyxig och magisk." /Pappersfågelns boktips

"En oväntad skatt till bok! Drakryttarna är en genomtänkt och ordentligt bearbetad bok som erbjuder ett hisnande äventyr!  Ett äventyr fyllt med magik, drakar, kärlek och även robotar! Bilderna i kombination med texten gör att boken även passar för unga eller vuxna som har svårt för läsningen. Men just denna kombination gör också att boken även passar för att väcka läslusten och skapa en nyfikenhet på böcker. Detta är en bok som man bör uppleva och insupa alla de detaljer som denna boken flödar av. Bilderna är i boken är i sig en anledning till att läsa boken, de är fantastiskt fina och det myllrar av vackra detaljer." /Midnatts tankar

"Boken är spännande och karaktärerna känns genuina. Sensmoralen är att kärleken segrar och att man kan alltid vända en svaghet till att bli en styrka. En läsvärd bok för bokslukaråldern!" /BTJ (häfte 15105)

"Fantasyhistoria med imponerande illustrationer! Det vimlar av roliga detaljer; flygburna varelser som liknar små, skära elefanter. Vackra drakar i olika färger. Intressanta små plåt Niklas figurer som ser ut som robotar utklädda till riddare. Söta flodhästar finns också. Man vill definitivt se mer sådana illustrationer." /Littaraturmagazinet

"Fräsch och nyskapande, den erbjuder en fantasy som vågar gå utanför de traditionella ramarna och kan därför ge mig som läsare något utöver det vanliga!" /Midnatts tankar

Nu finns ZNAPP (Volym 1: Drakryttarna) i butik, du hittar den hos någon av våra återförsäljare, exempelvis hos någon av dessa nedan:

återförsäljare

Som återförsäljare hittar du boken hos Förlagssystem. order@forlagssystem.se

NYHET!
Nu kan du bläddra i boken inne hos smakprov.se:

SMAKPROV ur Znapp - bläddra i boken>>

beställ klassrumspaket av znapp

Klassrumspaketet av Znapp innehåller:
10 st Znapp-böcker.
Specialpris per paket: 1299 kr (ordinarie pris: ca 2000 kr).
Detta erbjudande gäller tom 30 maj 2015!

Beställ här:


ZNAPP
VOLYM 2 Drakarnas Tid

Från 10 år.
Text: Anette Skåhlberg. Bild: Katarina Dahlquist.
Uppläsare på ljudboken: Anette Skåhlberg.

Planeras utkomma 2016!

Vill du inte missa något? Anmäl dig då till vårt nyhetsbrev här nedan så kommer information om aktuella boksläpp löpande.

HÄR HITTAR DU BÖCKERNA

Du hittar alla våra böcker och ljudböcker hos våra återförsäljare, tex Adlibris, CDON, Akademibokhandeln, Bokus, Bokia, Läromedia och BTJ.

återförsäljare

Som återförsäljare hittar du våra böcker och ljudböcker hos Förlagssystem, www.forlagssystem.se.
Order och distribution: Förlagssystem,
order@forlagssystem.se,
tel: 08-657 95 00.

Sagobrevet

Vill du inte missa något? Prenumerera på Sagolikt Bokförlags SAGOBREV du också, och få fler erbjudanden och boknyheter först av alla! Du förbinder dig inte till något, och kan avanmäla dig när du vill. Välkommen in i sagornas värld..!